Det er fordelagtigt for dig og miljøet, at du bruger en sparepære i din Flos pendel lampe

Der er så mange ting, man gerne vil holde styr på, når man køber sig en perfekt lampe, og i dette tilfælde kunne det sagtens tænkes at være en flos pendel-lampe.

Man overvejer aspekter som, hvor den skal henne, hvordan man indretter efter den – og omvendt – hvordan den skal installeres, og hvordan man får det bedste lysfald fra den.

Og apropos det sidste, så kunne det måske være smart for dig at vælge en sparepære til denne Flos Pendel-lampe end en af dem, der bruger umanerligt meget energi og på den måde sluger strøm, hvilket kan mærkes på påvirkningen af miljøet på længere sigt og din pengepung på lidt kortere sigt.

Når der bliver slugt strøm i stort omfang fra lamper og dermed pærer, som skal være tændt længe, hvilket man sagtens kunne forestille dig, at man har lyst til at gøre med en Flos Pendel lampe, så kan man næsten bare høre el-måleren tikke hastigt – specielt hvis man har flere lamper af enten samme slags eller andre kørende samtidigt.

Måske har du gjort en indsats for at spare på strømmen på forskellige områder såsom at undgå stand by-strøm på visse apparater, men lige lyset fra ens lamper har man svært ved at undvære.

Så hvad er løsningen til dette problem?

Det er da, at man bruger sparepærer i ens Flos Pendel-lampe, så man kan være sikker på at skåne miljøet i bedst muligt omfang samt ved at undgå en alt for stor el-regning, da man jo, som nævnt, gerne vil have mest muligt lys fra ens Flos Pendel-lamper.

Nogle mennesker tror fejlagtigt, at fordi man har at gøre med sparepærer, så er det nogle pærer, der dårligt nok giver noget nævneværdigt lys.

Dette er en fejlopfattelse, for man kan sagtens få sparepærer, der givet et eminent lys, ja, man vil faktisk næsten ikke kunne se forskellen fra tidligere – udover på ens el-måler.

Anders Lundtang Hansen