Find de bedste biler hos en online brugtvognsforhandler

Er du på udkig efter et nyt køretøj som skal kunne fragte dig og din familie sikkert rundt i hverdagen? Så bør du overveje at købe en brugt bil.

Hvorfor købe en brugt bil i stedet for en ny én?

Måske tænker du at det virker som en dårlig idé med en brugt bil. Med en ny bil er du trods alt garanteret en vis holdbarhed, helt nye dele, og en motor som ikke er præget af slitage.

Der er også noget helt særligt ved at sætte sig ind i en spritny bil og mærke duften af jomfrueligt interiør samt fornemmelsen af helt nye dæk mod vejen. Nye biler er typisk forsynet med state of the art elektronik og alt det nyeste ekstra udstyr som højner både køreglæde og sikkerhed på vejen. Og så er en ny bil samtidig omfattet af fabriks garanti.

Til gengæld får du så lov til at betale en skyhøj afgift når du køber en ny bil. I Danmark er nye biler til salg hos forhandlere nemlig pålagt afgifter som kan udgøre op til 180% af bilens reelle værdi. Du vil således ikke realistisk kunne finansiere køb af ny bil uden at skulle optage et dyrt bil lån. Og det er ikke sikkert at du er et sted i dit liv hvor du har lyst til at sætte dig i yderligere gæld.

Samtidig kan du se frem til et voldsomt værditab i løbet af bilens første tre til fem leveår. Du kan herefter risikere at stå med en bil som ikke kan sælges uden at du lider et ganske betragteligt tab. Og det er rigtig ærgerligt hvis du ønsker lidt fleksibilitet i din vognpark.

Spar penge – køb en brugt bil

Vælger du at købe en brugt bil i stedet for en fabriksny en af slagsen kan du udnytte værditabet til din fordel, og finde en udmærket bil til langt under nyprisen. Læs mere på Biltorvet.dk

Astrid Pedersen