Hold kurser og konferencer i fredelige omgivelser

Når I skal holde et kursus eller en konference i virksomheden, er det altid en god ide, at I tager væk fra jeres vante omgivelser. Dels er det med til at gøre, at I nemmere kan tænke nyt, dels betyder det, at I ikke bliver distraherede af jeres kolleger, der lige er nødt til at høre jeres mening om det ene eller det andet. Hvis I skal holde konference med andre fra andre virksomheder, er det derudover rart, at I mødes på “neutral” grund, så der ikke er nogen, der har nogle andre forudsætninger end andre. 

Heldigvis er der masser af steder rundt om i landet, hvor I har mulighed for at leje kursus- og konferencelokaler. Et af de steder, som I helt sikkert bør overveje, er Sandbjerg Gods i Sønderborg. Der har de alle de faciliteter, I skal bruge, i forhold til mødelokaler, auditorier, AV-udstyr og meget andet. Der er også sengepladser på godset, så I har mulighed for at holde kurser og konferencer over flere dage. 

På et kursus eller en konference er fritiden ofte mindst lige så vigtig som det faglige. Det er nemlig i fritiden, at I har mulighed for at lære hinanden at kende og dermed kan skabe netværk på kryds og tværs. På Sandbjerg Gods er der mange aktiviteter, som I kan kaste jer over i fritiden. Det er for eksempel en sauna, bordtennis og billard. 

Godset ligger meget naturskønt, hvilket giver god mulighed for at komme ud at gå eller løbe i området. Har du brug for at tage en vigtig snak med en af dine kolleger væk fra de andre, er en gåtur i naturen en rigtig god måde at gøre det på. Der kan I virkelig få talt tingene igennem. 

På Sandbjerg Gods har I altså mulighed for at holde kursus og konference på den måde, som I ønsker. Læs mere på https://www.sandbjerg.dk/ 

Emilie Ann Jacobsen