0

Scalp Micropigmentation – Få håret tilbage

Scalp Micropigmentation – Få din tidligere hårgrænse tilbage 

Mænd omkring i hele verden, vil på et tidspunkt i deres liv, oftest opleve at miste hårvækst. For nogle vil dette ske ved helt eller delvist skaldethed, høje tindinger, fortynding eller andre tilstande i kroppen, som eksempelvis Alopecia, som medfører hårtab. Dette er et problem for mange, specielt hvis dette forekommer i en tidlig alder. 

Op til for få år siden, var der ikke meget at stille op, imod naturens kræfter, men gennem de seneste år der er kommet mere og mere viden og fokus på emnet. Scalp Micropigmentation er en innovativ metode, til at genskabe din tidligere hårpragt. Behandlingen udføres enten ved injektion af organiske pigmenter, eller tatovering. Hvilken behandling der vil være mest gavnlig for dig, afhænger af hvilken hårtype du har, samt omfanget af hårtab. Denne metode vil skabe en naturtro og livagtig illusion af kortbarberet eller tykkere hår, som vil være usynlig for det blotte øje. 

 

 

Hvilken behandling vil give mig de mest optimale resultater? 

Er du helt eller delvist skaldet, vil vi kunne skabe en optisk illusion af kortbarberet hår, med en 3D effekt, som vil falde naturligt ind med teksturen af din hovedbund eller fade ind med resten af dit hår. Har du høje tindinger, hvilket er den mest gængse type af hårtab, kan vi med stor success genskabe din originale hårgrænse, ved at indsætte pigmenterne så de skaber en flot overgang, til den resterende del af dit hår. Er dit hår blevet tyndere over årene, så kan vi også genskabe mere fylde, ved at indsætte pigmenterne imellem hårstråene, for et tykkere og tættere look. 

I tilfælde af Alopecia eller arvæv, kan alvorlighedsgraden af dette, variere fra person til person. Vi starter derfor altid vores forløb ud med en gratis konsultation, hvor du i samarbejde med vores erfarne teknikere, vil kunne indgå i dialog omkring behandlingen. Men dedikeret og professionel indsats, vil du også kunne vende tiden og genskabe dit tidligere udseende. 

Ønsker du at vide mere om Scalp Micropigmentation og hvilke muligheder der findes for dig? Så kan du med fordel se mere her. 

Athene Eriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *