Vælg en effektiv creme mod børneeksem

28 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Børneeksem er en af barndommens helt store plager. Det grimme og meget ubehagelige eksem opstår når huden inficeres og derfor danner knopper, sår og udslæt. Dette sker når barnet kradser i den tørre og kløende hud og derved overfører bakterier til denne.

Hvis du som forælder ønsker at forebygge børneeksem kan du med fordel læse med her.

Find en god creme med a vitamin mod børneeksem

Når du står for at skulle vælge en creme som kan forebygge udvikling af børneeksem bør du se dig godt for. Det er meget vigtigt at cremen ikke indeholder potentielt skadelige ingredienser så som kunstig farve eller duft. Parfume og parabener i en creme kan i sig selv virke allergi fremkaldende, og således blot gøre ondt værre. Og i værste fald kan denne type creme virke hormon forstyrrende.

image

Du bør i stedet gå efter en creme som er baseret på 100% naturlige indholdsstoffer. På den måde kan du mindske risikoen for udvikling af yderligere allergi. En creme som har et naturligt indhold af vitaminer og mineraler optages samtidig nemmere af huden, og er dermed mere nyttig når det handler om at bidrage til hudens egen genopbygning.

En god regenererende creme tilfører både næring og fugt, og binder begge dele i huden. Du kan for eksempel med stor fordel vælge en vegansk creme indeholdende vitamin B12 i naturlig form. Vitamin B12 er et vigtigt næringsstof som huden benytter i forbindelse med heling og genopbygning.

En fed creme med vitamin B12 er det bedste bud på en creme som kan forebygge børneeksem og andre former for irritation i huden, idet den gennemfugter huden og holder hudbarrieren sund og stærk. Og så får barnet samtidig glæden af en lækker, blød hud som ikke klør eller svider.

Du kan finde en god vitamin B12 creme hos Pharma Cobalamin – læs mere på vitaminb12.dk.

Flere Nyheder